СКЪПИ ПРИЯТЕЛИ,

Младежкият информационно-консултантски център в Ловеч е място, където младите хора могат да участват в обучения, консултации, да получат интересна информация, да получат подкрепа, разбиране. Ако се интересувате да научите какво можете да направите, ние Ви каним да се присъедините към нашият Център за работа с доброволци. Не е необходимо да имате специални умения или опит, за да бъдете важна част от тези интересни групи. Доброволческите ни програми са следните в следните направления:
1. Общностни инициативи: Тези доброволчески активности са насочени към натрупване на знания, социален опит и създаване на необикновено преживяване на участниците в тях. Екипите се състоят от хора с различни способности, ниво на образование, заетост и произход. Независимо дали работят в офиса за подготовка на различни събития или участват пряко в осъществяването на обществени събития доброволците правят възможни да се случат много добри неща.
2. Програми за опазване на околната среда:
участието ви в програмите за опазване на околната среда означава нови приятели, докато заедно учим и работим за една по-добра околната среда. Физически лица и групи от всички възрасти, може да се присъединят към нас за по-дълъг период, в една или няколко дейности. В програмата ще намерите от неформални до интерактивни и развлекателно ориентирани програми и специални събития.
3. Изкуство и култура: участието ви в тази програма ще ви обогати с много нови знания, ще ви срещне с интересни хора, експерти и такива с много опит, ще ви потопи в един различен, добър и красив свят. Ще имате възможност да се докоснете до различни техники на изработка на сувенири от естествени материали, глина и др., да изработите сувенир с който ще зарадвате някого.
Нашите доброволчески програми включват краткосрочни и дългосрочни доброволци, групи за работа с деца, група еколози, медийна група, група за изработка на сувенири и др.
Повече информация за доброволческите ни програми и изискванията към доброволците можете да получите ако ни посетите на място: гр. Ловеч, кв. Вароша, ул.Георги Бенковски1/в двора на ЦДГ“Мария Сиркова, или ни се обадите на телефон 068 603 834 и 0885026151 или ни пишете на e-mail: office@ecomission21.com.